Opvolging mailing

U wilt natuurlijk ook dat uw direct mail campagne genoeg respons oplevert, gezien het budget dat u erin geïnvesteerd heeft.

Ons antwoord hierop is: opvolgen, opvolgen en nog eens opvolgen!

Zelfs bij de meest originele direct mailings zal niet iedereen zomaar reageren. De mailing werd niet gelezen omdat het bijvoorbeeld te druk is en komt zo bij de rest van de stapel mailings terecht, of in een overvolle inbox bij e-mailing. 

Merlijn Marketeer zorgt ervoor dat uw geadresseerde met één telefonisch contact herinnerd wordt aan de direct mail die u verzonden hebt.  Bij het nabellen van uw mailing kunnen eventuele onduidelijkheden, twijfels of tegenwerpingen weggewerkt worden.  Daarnaast worden de adresgegevens volledig gescreend waardoor uw adressenbestand wordt verrijkt en opgeschoond.

Afhankelijk van uw wensen en vraag kunnen er afspraken worden vastgelegd voor uw salesafdeling, directe verkoop worden geregistreerd of extra informatie verzameld.

Om te kijken of uw direct mail campagne en de telefonische opvolging de verwachte respons bereikt, adviseren wij meestal om eerst te testen met een beperkt aantal adressen.  Zo is bijsturen nog mogelijk.

Direct mailings naar particulieren of naar bedrijven, 250 adressen of  50.000 adressen : ons team staat klaar voor u.

"Merlijn is headed for succes"